Solo
andou

SITUATIONER

Tips/Övrigt

haha, börjar veckan med lite roliga texter! Astrid skickade flera i gruppchatten och sedan satt jag till datumet fick en ny siffra och bläddrade igenom hela deras feed på instagram! Sååå kul!

bajs1 bajs2 bajs3 bajs4

New York

Vardag

Jahapp, då börjar denna vecka lida mot sitt slut vilket betyder att vi är en vecka närmre sommarlov, tjihoo!

Jag har precis varit och tränat, satan vad det tog på mina krafter men jesus vad härligt det va. Precis så man vil att träningen ska kännas. Hemma väntade en bedårande hund och en god söndagsmiddag! Sitter nu i matkoma på min säng och lyssnar på Ariana Grande, vad annars? haha. Jag ska avsluta det hela med att träffa min älskling som jag för övrigt åker till New York med på avslutningen, det bokades för någon dag sen, sååå kul. Har aldrig varit där på sommaren så jag är super duper mega dunder taggad! Puss på er <3

tjo1 tjo2 tjo3

GODMORGON!

Vardag

Godmorgon hörrni!

Hoppas ni alla har haft en grym helg, för det har inte jag haha. Allting började i torsdags då jag inte va på Ariana Grandes konsert, jag kunde inte somna för jag var så sur på mig själv. Fredagen var tråkig, riktigt tråkig, lika så med lördagen. Jag har svårt att ta mig till ställen nu när bilen är på lagning, har inte heller sånt hära busskort. Men men, en helg av vila har väl ingen dött av : ) Jag blev såå glad när Måns tog hem segern igår i Eurovision Songcontest, satt uppe och kolla hela röstningen och jädrans vad nervös man va haha! En extremt värdig vinnare tycker jag! Nu ska jag och Marcus äta frukost, sen vet jag inte vad jag gör av dagen, har blivit lite sjuk så stannar nog hemma..Önskade att jag hade vaknat lite tidigare så jag hade hunnit till Gumball starten, jag har drömt om Jon Olsson nu de senaste dagarna, alltså jag har en sååån crush på honom!

Skärmavbild 2015-05-24 kl

AVSNITT 3

Podcast

Antingen lyssnar ni via podcaster appen eller Itunes under namnet AmelieAndou eller så ni får lyssna via länken häär ! Vill tydlig göra att jag älskar min pojkvän haha, det blir lite oklart där mot slutet : )

bajsiii

LEDIG DAG

Vardag

Hej mina favvos!

Idag har det varit  en perfekt dag. Jag vaknade upp vid min älskling. Jag gick upp och åt frukost med honom sen sov jag till 11. Då gick jag och tränade, åt lunch, duschade och tillsist ligger jag här i sängen och äter choklad. Är inte stressad över någonting för tillfället. Har inga stora prov, har sovmorgon imorgon, sommarvärmen börjar kännas, mm, såå härligt! Jag planerar att ligga kvar i sängen tills jag vaknar imorgon hhehe, det är drömmen!

bajs39