Solo
andrea_header

VECKAN

Vardag

Enligt mig är den kommande veckan rena drömmen. Jag får ju även ett litet extra lov då jag åker till NYC på fredag! I övrigt låter veckan extremt lovande ut, ja ni ser ju!

Skärmavbild 2015-03-01 kl. 13.01.00

LONDON EYE

Resor

Sista dagen, alltså igår så bestämde jag att jag skulle göra något hel galet. Hel galet för mig är att sätta sig i en liten glaskula 135meter upp i luften och snurra, ja, jag åkte London Eye. Alltså holy moly vilken upplevelse hahah. Det första jag kände när jag klev in var att okej nu svimmar jag, så jag satte mig ner och blundade och med tidens gång var det bara att inse att jag skulle behöva sitta där uppe i 30min utan någon utgång. Jag överlevde i alla fall och jag är stolt att jag klarade det utan tårar haha. Marcus tog sjukt mycket bilder och det är svårt att välja ut så här har ni en hel bildbomb från utsikten haha!!

bajs1 bajs2 bajs3 bajs4 bajs5 bajs6 bajs7 bajs8 bajs9 bajs10

Q/A

Frågestund

Hej! Jag har bara en fråga, och det är hur ni kan bo på hotell själva när ni är under 18 (eller är Marcus 18 haha?). För mina kompisar skulle jättegärna vilja resa själva till till exempel London och det skulle vara jättekul om du berättade om ni typ bara angav era föräldrars namn, eller om dom på ert hotell inte kräver att man är under 18 osv. Och sen, när du bokade hotell till Valdi (som du sedan avbokade), hur gjorde du och dina kompisar då? Skulle va jättekul om du svarade på något sätt :) Älskar din blogg och är en trogen gammal läsare haha. Puss, hoppas ni har det bra :)

Hejhej! Det var Marcus pappa som fixade hotellet (här bodde vi) så jag är inte helt hundra på hur det gick till men vad jag verkar förstå så är dom där väldigt ofta, så han löste nog det på något sätt. Men annars kräver nog hotellet att man är 18år om man reser utan föräldrar. Förstår inte riktigt vad du menar med valdi resan, alltså man bokade bara på northlander.se och så behövde föräldrarna skriva på ett papper att man får åka som minderårig och så tadaa, sen var det bara att avboka när jag ångrade mig. Hoppas du fick ett någorlunda bra svar : ) Pussss

IMG_9037

Sverige

Vardag

Åh fy satfläsk vad tråkigt det är att vara hemma. Saknar redan Marcus så sjukt mycket, har redan ringt honom 4 gånger idag och bombat med sms, haha helllo min mobilräkning…Idag kommer ju hela valdi gänget hem, lite tråkigt dock att jag hade planerat att i alla fall träffa Andrea men bilen är fortfarande på lagning (!!!) så kommer inte kunna ta mig till henne, så det suger verkligen. Jaja, jag får spendera kvällen framför mello, vilket jag faktiskt tycker är rätt kul i och för sig. Ja hörrni, nu börjar sportlovet verkligen dra sig mot sitt slut, tråkigt tråkigt, men nu fram över står bara roliga saker på schemat, ni ska få se :) Nu ska jag fortsätta sakna Marcus och se lite film, puss och kram!

hej6

såhär kände jag när jag skulle hem…

KENZO

Resor

Skulle publicerats igår..

Här ser ni då min tröja jag köpte igår, alltså hur snygg är den inte? Idag åker jag hem…såå tråkigt..Marcus ska ju stanna och kolla fotboll med Anton som förövrigt kommer typ nu. Har sovit och varit konstant med Marcus i exakt en hel vecka, och nu ska jag va själv i 2 dagar, haha, jag kommer känna mig såå ensam. Jaja, tiden går så snabbt under loven så jag klarar mig nog! Idag ska vi 3 hänga, gå på stan, jag ska köpa med lite godis hem och sen vid halv 5 åker jag till flygplatsen. Alltså vilken grym resa, helt sjukt. Det finns inget bättre än att vara på en jätte fint hotell med ens lover, är såå jädrans glad över att jag valde detta framför valdi! Men hörrni, jag landar typ 23 ikväll och då kommer jag somna som en stock, så vi hörs nog imorgon! PUSS

hej1

hej2

hej3

hej4