Solo
andou

Q/A

Frågestund

Innan jag börjar denna q/a vill jag bara meddela att det var för exakt 1 år sedan jag pratade med Marcus första gången och vi kysstes första gången ♥

Q: Vart brukar du spraytana dig? Har man underkläder och är det inte stelt att stå i underkläder framför den som spartanar än?

A: Jag har provat 2 olika ställen, Beauty Stockholm och Hårbutik och jag tycker att Beauty Stockholm va bäst! Jag var också skit nervös för det innan jag gick första gången men dom ser säkert 10 tjejer/dag i underkläder så dom tänker ju knappt på det. Sen går det så himla fort också! Så nej, det är inte stelt : )

Q: Hur gick det med visningen av er lägenhet? Såldes den? Ska ni flytta?

A: Tjena! Vi hamnade i en svacka, sossarna hade bestämt amorteringskrav men precis när vi la ut den till försäljning tog dom bort det, alltså amorteringskravet, så då minskade efterfrågan rejält. Men vi ska försöka sen igen tror jag! 

Q: Kan inte du snälla berätta lite om din konfirmation! Vart du gjorde det, hur det var och om du kände någon sedan innan? Ska själv på Konfa och är lite nervös!

A: haha wow, konfa var år och dar sedan känns det som! Men okej, som jag minns det så var det ju hel grymt. Man hängde runt med massa nya kompisar, busade med ledarna, lärde sig massa nya saker. Det var as kul! Jag var också nervös, hade däremot 3 personer jag kände innan med mig, så jag visste att jag aldrig skulle bli helt ensam. Men det är såå många som åker ensamma på konfat som också vill skaffa nya vänner och är nervösa för att vara ensamma. Så det kommer gå helt galant tror jag! Njut bara : )

Q: Är du och Markus besatta av varandra eftersom att han flyger fram och tillbaka när du ändå ska åka hem dagen efter? Har han mycket pengar? Hur har han råd?

A: Marcus*** Ja haha, eller jag vill ju leva varenda dag i resten av mitt liv med honom nära mig. Men hela grejen handlade om att vi hade planerat denna resa väldigt länge, och sedan någon dag innan berättade han att dessa skor skulle släppas och han var tvungen att campa. Då sa jag, okej fine, men på en regel, att du kommer tillbaks sen. Och det gick han med på! Vi åkte hem 2 dagar efter, inte 1 förresten : ) Nu ska vi inte prata om någon annans ekonomi, utan bara vara glada att han hade möjligheten att köpa hans drömskor! : )

m3

LANDET

Dagens Outfit

Hej alla! Jag har inte dött. Jag lever till 100% och det är just därför jag har varit lite avlägsen från bloggen. Jag har njutit av varenda sekund av dagen (och natten framförallt) så jag faktiskt ett kort tag glömde bort att jag hade en blogg. Men, jag är tillbaka och har mer energi än någonsin! Imorse åkte vi till landet, vi tog ett lunch stopp hos mormor och sedan bosatte jag mig i solstolen för att jobba upp brännan. Sist jag var här var i vintras, så det var ett bra tag sen! Ikväll ska vi grilla och jag är såå taggad på det. Det var år och dar sedan jag åt en riktig grillmiddag. Förra sommaren var jag bortrest för det mesta och resten av tiden var jag i stan. Grilla i Sverige på svensk sommar är ta mig fan något av det bästa jag vet!

Juste, vi hämtade även upp Niki hos mormor, det var 1 månad sen jag såg henne sist! Åh vad jag saknat henne ♥

outfit1 outfit2 outfit3 outfit4 outfit5

Kjol – Ivyrevel // Tshirt – Zadig et Voltaire

SVERIGE NEXT

Resor

Efter en dag på favvostranden Castel Plage i Nice har vi nu begett oss till flygplatsen och sitter nu på Joe & the juice och äter. Internetet är riktigt segt här så ni får nöja er med detta inlägg! Landar vid midnatt och då lär jag vara sjukt trött, så vi hörs imorgon! Puss

nice1 nice2 nice3 nice4

DAGEN

Resor

Tjena bloggen! Hoppas allt är bra med er.

Idag har jag jobbat på brännan. Alltså jag legat i solen tills jag blev blöt av svett, japp, fräscht va? Åkte även på en liten brännmanet, men det gjorde inte så ont, som tur va. För något år sedan när jag var här och brände mig på en manet, då trodde jag att mitt liv va över. Efter stranden låg jag på terassen och kollade alla Morran & Tobias avsnitt, så sjukt kul! Sen gick vi alla ner till Juan Les Pins och åt middag, åt fajitas och drack pina colada, sjukt gott! Imorgon på morgonen drar vi till Nice och ligger på min favorit beach club innan vi beger oss mot flygplatsen på kvällen och åker hem till Sverige! Puss

m1 m2 m3

TUMMEN UPP

Resor

Tjena allihopa! Nu börjar värmen stiga rejält här i Frankrike. Även på vattnet märktes det skillnad över bara en dag, igår stod jag och fegade med vatten vid midjan, nu kan jag bara kliva rakt i. Idag är jag så glad för Marcus har precis hoppat på planet tillbaka, så han är här om ungefär 3h och gissa om jag kommer vara som ett plåster på honom? haha, jag har saknat ihjäl mig. Idag invigdes även en ny klänning som jag köpte igår, den är väldigt casual men ändå fin, perfekt i garderoben då den funkar till allt, stranden, fest, middag osv! Tummen upp!!

a1 a2 a3