Solo

TODAYS

1680 Outfits

1679 1680 1682 1681
Bootcut jeans – JC // Topp – Lindex // Kappa – H&M // Väska – Scorett // Solisar – Ray Ban + Converse

Jag har skaffat jobb!

Allmänt

Som många av er redan vet så är min vardag väldigt stressig, vilket även bidrar till sämre uppdatering ibland, tyvärr. Jag dansar varje dag i veckan förutom lördagar. Minst 3-5 danspass per dag – och varje pass är runt 1h & 15 min långa. Jag åker direkt efter skolan och kommer hem vid 22-22.30. Förutom att dansa så är jag i studion en gång i veckan för musiken innan jag sedan drar till dansen. Jag brukade träna fotboll 3-4 i veckan också, men under den perioden som jag satsar hårt med dansen så har det blivit färre. Jag har dock inte slutat på fotbollen, utan tränar varannan vecka. Anyways, jag älskar att köpa saker och jag köper mina saker själv. Vill ha och behöver mer pengar än vad jag har för tillfället så jag tog min enda lediga dag, lördag, och sökte jobb. Nu har jag fått en jobbplats på en restaurang i Farsta och jag är så glad! Börjar jobba kl 8 vilket är lite jobbigt – men jag har trevliga kollegor och tjänar bra, hehe. IMG_0292 IMG_3947 102
Jag ska iväg till fotbollen nu, så jag hinner inte skriva mycket mer. Vi bloggas senare, kramis!

Audition nr.1

Allmänt

Hola ladiessss and gents!

Wasup? Jag har ansökt till 4 olika musikgymnasium/linjer och har redan den här veckan (eller ja, den veckan som börjar imorgon) min första audition. Mina 3 andra auditions är nästa vecka. Jag vet att jag kommer bli hur jävla stört nervös som helst, men det har jag faktiskt inte blivit ännu. Jag känner mig rätt säker på låtarna och med rösten – men jag är lite skakis över hur gitarrspelet kommer gå. Jag kan ju spela gitarr, men jag är ju självlärd, har aldrig tagit en enda lektion och är inget proffs – vilket skulle kunna ”dra ner” rösten då min röst är på en mycket högre och mer professionell nivå än gitarrspelet. Ah well, jag får hoppas på det bästa.

Jag har sökt till flera musikgymnasium, men jag är egentligen bara intresserad av 1. De andra sökte jag bara till för att fylla ut och för att, well, jag behövde. Jag måste verkligen träna varje dag nu, speciellt inför fredag. Ugh, I need more time. 1672Från gårdagen när jag var på bloggmöte. 

Har någon av er sökt musikgymnasium? Går på ett musikgymnasium/linje? Funderar på det? Let me know! Vi bloggas senare, kramis!

back to school

IMG_5282 Allmänt

Hej allesammans!

Herregud, det var ju nyss måndag.. Jag har inte hunnit ha lov ännu. Känns som att jag bara har sovit en natt & nu är det över. Det känns verkligen hemskt. Nu är det fem veckor kvar till påsklov vilket går väldigt snabbt faktiskt – men den resterande skoltiden kommer endast bestå utav en miljon olika prov. Nationella proven drog ju igång innan lovet och det är så nervöst. Jag vill ju bara höja mig så mycket jag kan så att jag kan gå ut med betyg som känns riktigt bra.

Igår köpte jag ett par nya jeans som jag tänkte fota så småningom. Är helt förälskad! Det är materiell lycka *cheezy*, haha. Det var väldigt annorlunda and it has never even crossed my mind to buy a pair – men jag testade dem & blev kär. Mina första bootcut jeans ligger nu i garderoben! IMG_5282 IMG_5291
Kollade igenom mina gamla bilder & hittade dessa från hotellrummet i Turkiet. Får ju ont i magen av att se dessa bilder – jag vill ju ha sommar so bad. Rädda mig från detta usla väder plzzzzz.

Jag måste gå igenom mina skolsaker som jag lagt undan under lovet & se efter vad jag behöver imorgon. Kommer helt ärligt inte ens ihåg hur mitt skolschema ser ut nu, haha. Back to rutiner. Anyways, gotta run. Hoppas att allt är bra med er, vi bloggas senare!