Solo

grey body con

2210 New in

2210
Hitta den här perfekta gråa klänningen som funkar till både vardag & till festligare tillfällen HÄR.

två outfits

Outfits

1938

1880
@claraborthwick på instagram. Start following my fellow readers!

Och den stora artisten för i år är..

Allmänt

… Äntligen är världsartisten för årets EF Summeranza officiellt – och jag är stört taggad! Det är ingen mindre än Charli XCX – som har toppat världslistorna med hiten BOOM CLAP (oj vad jag sjöng den i somras alltså, hahah), turnerat med Katy Perry, uppträtt på MTV Video Music Awards och sålt platinum. EF Summeranza tar plats den 10 juli i London. Ya’ll shall be there!! 4 000 ungdomar och bloggare från hela världen kommer att vara på plats. Från Sverige så kommer jag och Nicole Falciani att åka till detta stora event. Snart kanske även du får chansen att åka… Who know’s… (-; Håll ögonen öppna! Detta vill ni absolut inte missa.

 Om ni missade mitt förra inlägg ang. EF Summeranza så får ni inte glömma att kolla in trailern för årets festival! 


SUM15_CharliXCX_CarmaStage

Nytt inför sommaren!

New in

1854 1855 1856
Topp – här // Topp – här // Bandage kjol – här

Jag fick nyss hem de här två söta topparna samt en ursnygg bandage kjol (redan använt den en miljontals gånger, den sitter perfekt!). Vid detta tillfälle orkade jag inte ha på mig kläderna själv, så jag bad Ida modella lite för mig. Visst blev det bra? Thumbs up girly!!!

Imorgon börjar jag 09.05 – vilket innebär att jag har någon form av sovmorgon. Går endast upp en halvtimme senare än vanligt, men så värt, så värt. Det här med tid är så fascinerade. Vad vi anser vara en lång stund i en viss situation kan vara som 2 sekunder i en annan – allt beroende på vart man är och vad man gör. Sitter jag på en matte-lektion och kollar på klockan så rör timvisaren sig inte ur fläcken, någonsin. Men ska jag fixa mig inför något så blir 1 timme helt plötsligt fem minuter och jag kan omöjligt komma i tid. Det är så sjukt, haha.

Imorgon slutar jag vid 15.30 (så sent, uh) & drar direkt in till studion efter skolan. Är så sugen på att sjunga och jobba med Paris, hehe. Ska nog ta en Adnvanced HipHop klass efter studion också, så det lär bli en rätt sen kväll. Tänkte nyss skriva att det skulle bli jobbigt att gå upp på torsdag morgon, men jag insåg att vi är lediga, ju! Blir varm i hela kroppen. Åh, vad härligt det känns!

Ida kom nyss över till mig. Vi ska ha en av våra dyrbara deep-talk stunder. Det behövs. Vill inte vara så otroligt osocial och sitta med bloggen mer nu, så jag fortsätter skriva senare. Har så mycket på hjärtat. ANYWAYZ! Hoppas att ni mår bra & inte tuppar av tack vare skolan, like I’ve done. Vi bloggas senare, kramis!

Back on track efter mini-bloggpaus!

1830 Allmänt

Nu ni. Nu är jag tillbaka. Jag har inte bloggat på typ 11 dagar, vilket är ganska mycket för mig. Det låter som en mindre tid – men jesus, det har känts som världens längsta uppehåll. Det har varit jättejobbigt att inte ha uppdaterat något alls, då jag känner att jag bara ”skitit” i allt – men jag ska försöka förklara mig så gott som möjligt.

Som ni är väl medvetna om så går jag i nian & har ca en månad kvar av skolan innan jag går ut. Vi dränks av Nationella Proven varenda dag, har en massa inlämningar och stora uppgifter, ska ta itu med alla betygen & lyckas få så höga poäng som möjligt and the list goes on.. Jag tränar dans 4h varje dag i veckan förutom lördagar – och det gör att jag kommer hem väldigt sent om kvällarna, äter middag, duschar, pluggar & går sedan och lägger mig. De dagarna som jag inte har uppdaterat alls nu på senaste beror på att jag drabbats av stress, like real hard. Jag har så mycket saker att tänka på – och de konsekvenserna jag får utav stressen är att jag ”trycker bort” allting som jag vet är viktigast & som jag mest av allt vill göra. Det låter kanske inte så värst rimligt, men det är så det ligger till. Jag vill bara gå ut nian nu, så att jag kan ägna all min tid & alla mina tankar åt bloggen istället för att få ångestattacker och prata ut med mamma, kompisar etc. Brukade alltid dela med mig av mina djupa tankar på bloggen och till er – och det vill jag fortsätta med, för det är så det ska vara.

Dansterminen är slut snart (typ inom en eller två veckor, I think), och då kommer jag att kunna ägna mer tid åt bloggen – som det brukade vara. Och även om jag är galet stressad över gymnasievalet, all tidspress och andra saker som pågår hemma så känenr jag mig redo att komma tillbaka. Blir glad av att skriva & jag förstår varför det har varit så jobbit att hålla mig borta från bloggen. 1801
Några selfies since last time. Har ju inte haft tid att fota till bloggen, so I apolagize for that. Kommer komma igång med kameran igen nu också.

Jag har varit mycket i studion och det är mycket som har hänt. Har mycket på g och är så taggad på att visa er. Stay tuned & glöm inte att prenumerera på min Youtube-kanal(klicka HÄR!!). Kommer nytt inom kort.. (-;

Anyways, har skrivit för mycket nu. Jag hoppas bara att ni förstår, för jag känner mig så rutten. Muah. Ni är grymma.