Solo

STOR PÅSKREA!

Processed with VSCOcam with g3 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Allmänt

Processed with VSCOcam with g3 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with g3 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with g3 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with g3 preset Processed with VSCOcam with f2 preset Processed with VSCOcam with g3 preset Processed with VSCOcam with f2 preset
Processed with VSCOcam with f2 preset
LADIES! Listen up! Fr.o.m imorgon och hela påsklovet så kommer min Fierce tröja att vara på påskrea & sänkas ända till 199kr. Om ni inte har haft råd tidigare eller tyckt att den varit för dyr så har ni världens chans nu. Om ni har tröjan så posta bilder på er när ni har på er den & tagga @claraborthwick samt @newaddiction.se. Då kanske vi postar just din bild på våra accounts/bloggen! Hitta tröjan HÄR.

Ps. Den har världens mysigaste material på insidan. You’ll love it!!!

Lite nytt i garderoben

1620 New in

1619

1621

1622

1623

1620
Kappa HÄR // Scarf HÄR // Tröja (egentligen en klänning men jag kände för att vika upp den som en tröja till bilden) HÄR // Klänning – HÄR.

Hej allesammans!

How’s life? Haha, jag märkte endast nu hur illa det blev när jag försökt täcka spegelsmutsen på bilden – eftersom det istället ser ut som om jag typ har suddat ut tröjan/klänningen. Lolzi. Sådant händer – men jag har fan ingen ork att redigera om bilden. Anyways, har ni lagt märke till mina fina violetta naglar? Antagligen inte. Gör det! Jag känner mig hur ‘vårig’ som helst ju!! x)

Gårdagen var rent utsagt KAOS. Emil, min yngsta lillebror – spydde först normal spya & blödde floder av näsblod. I nästa sekund började han spy en massa BLOD & det var så fruktansvärt läskigt. Kan ni ens tänka er? Eran tre-åriga lillebror ligga och spy blod medans morsan ringer ambulansen? Nä, usch. Fräckt var det.

Jag hade planer på att gå ut med mina kära vänner ikväll, men jag känner mig inte så bra. Mår väldigt illa och har ont i magen. Är i behov av sömn också. Gick upp före tuppen för att hinna med min buss som gick 07.48. Jag jobbar ju numera varje lördag och att vakna tidigt är inte så värst enkelt för min del. God I suck at it.

Nu ska jag smita iväg & vila ögonen. Muy importante. Vi bloggas senare, kramis!

Nian levererar massvis av stress!

IMG_9155 Allmänt

Ytterligare tre prov avklarade. Massvis av träningar gjorda, några skippade. Jäklar, vad nian levererar stress. Jag blir ju galen! Nya oförberedda prov hit och dit errrdaaay, jag måste skippa mina älskade fotbolls/dansträningar eller sessions i studion på grund av att jag är så utmattad. Jag är aldrig utvilad. Jag har det väldigt svårt med sömnen – och även om jag fick sova i tre  dygn streck så skulle jag behövt mer vila. Det är lika huller om buller som ett getingbo i mitt huvud. Woa.

Jag har funderat på vad som kan ge mig lugn mitt upp i allt detta. Blir visserligen lugn och glad när jag dansar – men sedan kommer stressen tillbaka när jag måste åka hem vid 22-23.00 för att sedan sova alledelles för lite och klara av en tuff skoldag. Jag måste hitta ett lugn någonstans, där jag verkligen inte känner att jag ständigt behöver vara varken stressad eller orolig över skolan elelr liknande. Och till er som redan klarat er ur detta stadiet – vad har ni för tips? Help me!!

IMG_9155
Av någon anledning finner jag i lugn i denna gamla bilden på mig and I can’t really explain why. I vilket fall älskar jag denna lugna känslan och vill känna den oftare!

Levi’s

Topp tre favoriter/Must have!

Processed with VSCOcam with m5 preset Favoriter

Processed with VSCOcam with p5 preset Processed with VSCOcam with p5 preset Processed with VSCOcam with m5 preset
Hej allesammans!

Jag kände för att dela med mig utav tre av mina favoriter just nu. Är obsessed alltså. På första bilden ser ni min älskade PRO Longwear concealer från MAC cosmetics. Det är världens bästa concealer, kostar inte jättemycket med tanke på att det är en MAC-produkt och håller väldigt länge. Den concealern är helt klart ett av mina bästa köp. Så värt!

På bild nr.2 ser ni my beloved Anastasia Beverly Hills contour kit. Jag fick det här i julas och två av färgerna är nästan slut. Och ni ser även hur förstörd framsidan av kitet är! Det är pga jag tar med mig den överallt, hehe. Jag förstår faktiskt inte hur jag klarade mig utan det här kitet tidigare. It completes my makeup. Världsbäst.

På den tredje bilden så syfar jag självklart inte på nymålade naglar som en utav mina topp tre favoriter – utan på pastellfärger. Det funkar alltid, spelar ingen roll vilken årstid det är. Turkos, baby-rosa, vitt, violett etc. Så himla läckert!